Brigadă de arbitri din Spania la meciul Dinamo Bucureşti - Panathinaikos Atena

Partida dintre echipa Dinamo Bucureşti şi formaţia elenă Panathinaikos Atena, din etapa a II-a a grupei F a Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Spania, avându-l la centru pe Cesar Muniz Fernandez, informează site-ul oficial al UEFA.

12 afișări
Imaginea articolului Brigadă de arbitri din Spania la meciul Dinamo Bucureşti - Panathinaikos Atena

Brigadă de arbitri din Spania la meciul Dinamo Bucureşti - Panathinaikos Atena (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Fernandez va fi ajutat de asistenţii Jose Manuel Fernandez Miranda şi Javier Hugo Novoa Robles, de asistenţii suplimentari Carlos Clos Gomez şi Antonio Miguel Mateu Lahoz, arbitru de rezervă fiind desemnat Fernando Teixeira Vitienes.

Observator de arbitri va fi bielorusul Aleh Şikun, iar delegat UEFA a fost desemnat albanezul Bujar Kasmi.

Partida Dinamo Bucureşti - Panathinaikos Atena, din etapa a II-a a grupei F a Ligii Europa, se va disputa joi, 1 octombrie, de la ora 22.05, şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici