Buffon şi-a mărturisit păcatul tinereţii: Mi-am cumpărat diploma

Fostul portar de la Juventus Torino şi al naţionalei Italiei, campion mondial în 2006, a povestit din tinereţe „o imperfecţiune care mă face uman”.

12851 afișări
Imaginea articolului Buffon şi-a mărturisit păcatul tinereţii: Mi-am cumpărat diploma

Buffon şi-a mărturisit păcatul tinereţii: Mi-am cumpărat diploma. N-aş mai face-o...

Un interviu acorat pentru „Campioni sotto le stelle”, Gigi Buffon, campion mondial şi şef al delegaţiei italiene - în vârstă de 46 de ani, a povestit cele mai importante momente din viaţa şi cariera sa, inclusiv un păcat din tinereţe. Mai exact, de când avea 18 ani, şi de care acum nu este deloc mândru.

„Am făcut multe greşeli, mai ales când eram tânăr - a spus fostul portar al lui Juventus, Parma şi PSG -. De ceea ce sunt cel mai puţin mândru este că mi-am cumpărat diploma, n-aş mai face-o”.

Un adevăr care îl face astăzi să reflecteze: „Nu l-aş mai face, pentru că există o notă de incorectitudine, e ca o scurtătură şi nu am fost niciodată una pentru scurtături”.

Speră ca păcatul să fie iertat: „Îmi place să cred că imperfecţiunea mea le dă altora o idee despre umanitate şi mă aproape de oameni”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici