Bulgarii domină Campionatul Naţional de Drift. Yordan Mladenov, învingător pe Transalpina

Pilotul bulgar Yordan Mladenov a câştigat finala etapei de drift care a avut loc pe Transalpina, după ce primele două runde ale sezonului 2023 în driftul românesc s-a impus Nikola Popov, informează RoDrift.

191 afișări
Imaginea articolului Bulgarii domină Campionatul Naţional de Drift. Yordan Mladenov, învingător pe Transalpina

Bulgarii domină Campionatul Naţional de Drift. Yordan Mladenov, învingător pe Transalpina

Finalist la Bucureşti, Mladenov a avut un parcurs perfect la singura etapă pe traseu montan din Estul Europei. Pe 5 în calificări, acesta a trecut, în battle-uri, pe rând de Vlad Stănescu, Cătălin Trifan, Nikola Popov şi Antonio Negreanu. Cu acesta din urmă s-a duelat în finală. Negreanu, la 18 ani, a fost la prima luptă pentru trofeu din carieră, evoluţia sa fiind apreciată la unison de spectatorii prezenţi pe Drumul Regelui.

În finala mică, liderul la zi al campionatului, Nikola Popov, a învins-o pe Natalia Iocsak, şi a completat podiumul. De asemenea, şi-a consolidat prima poziţie, având acum aproape 50 de puncte avans faţă de locul 2, ocupat chiar de rivala din finala mică, Natalia Iocsak.

Peste 40 de piloţi din 5 ţări au concurat în cea de-a treia etapă din Campionatul Naţional de Drift. La Semi Pro, runda a fost câştigată tot de un bulgar, Kristyian Karageorgiev.

Următoarea etapă a sezonului va avea loc în perioada 2-3 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Finala sezonului este programată pentru 29 septembrie pe circuitul Transilvania Motor Ring din Mureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici