Burdujan şi Raţiu, iertaţi de Comisia de Disciplină

Atacantul echipei Rapid, Lucian Burdujan, şi fundaşul formaţiei Poli Timişoara, Alin Raţiu, au fost iertaţi de Comisia de Disciplină a FRF, membrii acesteia considerând că nu sunt suficiente probe pentru suspendarea lor în urma incidentului petrecut la finalul meciului direct de duminică.

1 afișare
Imaginea articolului Burdujan şi Raţiu, iertaţi de Comisia de Disciplină

Burdujan şi Raţiu, iertaţi de Comisia de Disciplină

Directorul tehnic al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat că cei doi fotbalişti şi-au primit înapoi carnetele reţinute de centralul Ştefan Erdei după meciul Poli Timişoara - Rapid. "Jucătorii nu au fost suspendaţi, şi-au primit carnetele înapoi, n-au fost niciun fel de violenţe", a spus Sichitiu.

Mijlocaşul Alin Raţiu, prezent la audieri, a explicat incidentul cu Burdujan. "Cred că el a vrut să mă salute, s-a creat o aglomerare şi s-a înţeles greşit".

Preşedintele CCA Gheorghe Constantin a declarat, luni, că Raţiu şi Burdujan au fost la un pas să se ia la bătaie după meciul direct de duminică, ei îmbrâncindu-se şi înjurându-se pe tunelul care duce la vestiare. "Burdujan şi Raţiu s-au bruscat, s-au îmbrâncit şi s-au înjurat, iar Erdei (n.r. - centralul Ştefan Erdei) mi-a zis că le-a reţinut carnetele şi vor fi judecaţi de Comisia de Disciplină. El a menţionat totul în raportul de arbitraj, iar acum urmează să suporte consecinţele", a spus Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici