Campionatului European de Unifight: România a ocupat locurile 3 pe podium

146 afișări
Imaginea articolului Campionatului European de Unifight: România a ocupat locurile 3 pe podium

Campionatului European de Unifight: România a ocupat locurile 3 pe podium

La încheierea Campionatului European de Unifight, România a ocupat locurile 3 pe podium (medalie de bronz) cu doar 3 sportivi din lotul iniţial prevăzut (12 luptători, juniori şi seniori):

  • PANAIT Alexandru (85 kg), DINCĂ Alberto Marius (95 kg) 
  • DINCĂ Cosmin Alexandru (+95 kg)

Într-o competiţie la care au participat 12 ţări (participare redusă din cauza deranjului din Ucraina), sportivii noştri care s-au comportat admirabil faţă de condiţiile precare de pregătire (datorate lipsei oricărei susţineri materiale a Federaţiei Române de Unifight) au reuşit să obţină câte un loc 3 şi la Cupa Mondială de Unifight ce a avut loc în aceeaşi perioadă.

Argeşul a fost reprezentat de către juniorul Vladimir NICOLESCOT (cetăţean francez şi român) care a obţinut titlul de Campion European la categoria 14-15 ani, 45 de kilograme.

La aceste competiţii o implicare deosebită pe linie de pregătire a avut-o Directorul Tehnic al Federaţiei Române de Unifight, domnul Mihai GOSAV, sportiv internaţional recunoscut.

Regretăm faptul că nu am obţinut susţinerea necesară pentru a deplasa lotul iniţial prevăzut (12 luptători), care ar fi îmbogăţit în mod cert palmaresul României la aceste competiţii.

Unifight-ul este cel mai complet sistem de pregătire şi verificare sportivă, prezentat pe site-ul nostru la pagina https://unifight.ro/unifight-tv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici