Când se joacă meciul de titlu Farul Constanţa - FCSB. Modificări în programul etapei a 9-a din Superligă

Având în vedere ultimele rezultate înregistrate în SuperLiga României, Liga Profesionistă de Fotbal şi deţinătorul de drepturi au făcut modificări în programul etapei a 9-a play off/out.

774 afișări
Imaginea articolului Când se joacă meciul de titlu Farul Constanţa - FCSB. Modificări în programul etapei a 9-a din Superligă

Când se joacă meciul de titlu Farul Constanţa - FCSB. Modificări în programul etapei a 9-a din Superligă

Vineri, 19 mai
Ora 17.30 FC Hermannstadt - Universitatea Cluj
Ora 20.00 UTA Arad - FC U Craiova 1948
Ora 20.00 FC Argeş – Petrolul Ploieşti
Ora 20.00 Chindia Târgovişte – FC Voluntari

Sâmbătă, 20 mai
Ora 14.45 FC Botoşani – CS Mioveni
Ora 20.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CFR 1907 Cluj

Duminică, 21 mai
Ora 21.00 Farul Constanţa – FCSB

Luni, 22 mai
Ora 20.30 FC Rapid 1923 - Universitatea Craiova

Cu două etape înainte de final, Farul are un punct în plus faţă de a doua clasată, FCSB. În cazul unei victorii a dogrogenilor, trupa lui Hagi câştigă titlul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici