Cântăreaţa Sheryl Crow l-a văzut pe Armstrong cum se dopa, în 2004

Cântăreaţa Sheryl Crow a văzut în 2004 cum i s-a făcut o transfuzie sangvină ilegală fostului rutier Lance Armstrong şi în 2011 le-a spus anchetatorilor acest lucru, se arată într-o carte ce va fi scoasă pe piaţă marţi, în SUA, conform New York Daily News.

254 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Sheryl Crow l-a văzut pe Armstrong cum se dopa, în 2004

Lance Armstrong (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, în "Wheelmen", carte scrisă de doi jurnalişti de la Wall Street Journal, Reed Albergotti şi Vanessa O'Connel, se precizează că Sheryl Crow l-a însoţit pe Armstrong într-o călătorie în Belgia, cu un avion privat, pentru procedura ce a avut loc în 2004.

"Armstrong nu i-a ascuns ceea ce făcea, a fost sincer cu ea. A avut încredere că Sheryl Crow nu avea dorinţa de a discuta cu altcineva despre programul de dopaj al echipei. I-a explicat că pur şi simplu este o parte din sport, că toţi cicliştii făceau acelaşi lucru", au notat Albergotti şi O'Connel.

În "Wheelmen" se mai arată că Sheryl Crow a dat declaraţii în faţa anchetatorilor cu privire la faptul că l-a văzut pe Armstrong dopându-se, după ce i s-a oferit o înţelegere ce protejează martorii de o eventuală punere sub acuzare în cazul în care cooperează cu autorităţile.

În perioada menţionată în carte, Crow şi Armstrong aveau o relaţie. Lance Armstrong şi-a părăsit soţia, pe Kristin, după ce relaţia sa cu Sheryl Crow a devenit publică. Cântăreaţa şi sportivul au fost logodiţi pentru scurt timp, dar în 2006 s-au despărţit.

Lance Armstrong a primit în 2012 interdicţie pe viaţă din sport, fiindu-i retrase şi titlurile obţinute în perioada 1998-2011, ca urmare a unui raport al Agenţiei Americane Antidoping, în care a fost acuzat de dopaj sistematic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici