Carlos Alcaraz a semnat cu Juventus Torino

  • Juventus şi Southampton au finalizat miercuri tranzacţia pentru Carlos Alcaraz, confirmând transferul acestuia la Torino.
  • Mijlocaşul argentinian în vârstă de 21 de ani s-a alăturat Bătrânei Doamne în baza unui contract de împrumut pe şase luni în valoare de 3,74 milioane de euro.
823 afișări
Imaginea articolului Carlos Alcaraz a semnat cu Juventus Torino

Sursa foto: Facebook

Juventus are şi o opţiune de cumpărare, în valoare de aproximativ 49 milioane de euro. El a efectuat vizita medicală la Londra în cursul zilei de miercuri, în timp ce aşteaptă eliberarea vizei sale.

Alcaraz a dat un randament bun pentru Southampton de când a venit de la Racing Club în ianuarie anul trecut, marcând opt goluri şi oferind cinci pase de gol în 47 de apariţii în toate competiţiile.

Versatilitatea sa tactică va fi, fără îndoială, esenţială pentru Massimiliano Allegri şi sistemul său de la Torino.

Fabrizio Romano a fost cel care a anunţat primul că Juventus şi Southampton au finalizat transferul lui Alcaraz, semnând actele necesare. Conform acestuia, jucătorul în vârstă de 21 de ani a semnat deja contractul cu bianconerii şi va zbura în curând în Italia.

Milan şi Inter au fost interesate să semneze cu mijlocaşul argentinian anul trecut, înainte de transferul său la Southampton, dar ofertele lor nu au fost acceptate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici