Cârţu: După victoria cu Rapid tot la vise urâte şi coşmaruri rămânem

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, duminică, după victoria din partida cu Rapid, scor 2-0, că, în ciuda acestui succes, gruparea gorjeană tot la vise urâte şi coşmaruri rămâne.

20 afișări
Imaginea articolului Cârţu: După victoria cu Rapid tot la vise urâte şi coşmaruri rămânem

Cârţu: După victoria cu Rapid tot la vise urâte şi coşmaruri rămânem (Imagine: Mediafax Foto)

"Vrem să mergem pe acest drum şi să continuăm cu rezultate pozitive. Sigur şi obiectivul pe care îl avem se poate realiza, pentru că uşor se pot recupera din punctele pe care echipa le-a pierdut până acum. Nu am spus că vreau în Europa acum, avem un obiectiv de a ocupa locurile 6-10 şi mi se pare prea mult să punem o presiune pe echipă acum că avem 11 puncte. Nici nu ştiu pe unde suntem, dar rămânem cu picioarele pe pământ după acest meci, tot la vise urâte şi coşmaruri rămânem. Ştim că încă nu am făcut mare lucru prin aceste două victorii. Trebuie să avem continuitate în rezultate şi pe viitor. Punctele pe care le-am obţinut până acum se cer legate cu altele", a spus Cârţu.

Tehnicianul gorjenilor a admis că echipa sa a câştigat şi cu noroc întâlnirea cu Rapid: "Nu pot să spun cât sunt de fericit, cred că am fost şi un antrenor norocos astăzi. Sunt trei puncte mari pe care le-am luat în faţa unei echipe de top din România. Ne-am temut de acest meci, pentru că e normal când te numeşti Pandurii şi joci cu Rapid să ai o anumită teamă. Dar ne-am pregătit foarte bine şi ne-am responsabilizat în toate momentele jocului. Sigur că partida a avut un alt curs decât ne-am gândit noi prin eliminarea lui Boya, dar asta nu e problema noastră ci e analiza pe care trebuie să o facă Rapid. Am văzut o echipă Pandurii montată şi decisă să obţină un rezultat pozitiv. Şi un egal era un rezultat pozitiv pentru mine, având în vedere starea de spirit de la echipă şi lipsa de puncte şi cum s-au prezentat până acum Pandurii. Dar, cu atât mai mult merită felicitări pentru că au reuşit să treacă peste momentele dificile de la începutul campionatului şi de acum înainte sper să vedem o echipă cum ne dorim toţi".

Cârţu a afirmat că mijlocaşul Alexandru Păcurar, autorul ambelor goluri, a fost jucătorul meciului.

"Păcurar a fost MVP. Jucătorul meciului. Mi-a plăcut, nu ascund că poate aveam o altfel de gândire a jocului, dar a venit ploaia aceasta şi am avut o discuţie cu el în particular. Am purtat o discuţie cu el şi i-am spus că trebuie să joace pe un alt post. I-am spus că am încredere în el şi în calităţile pe care le are. S-a comportat ca un adevărat căpitan, în primul rând că a acceptat zona de mijlocaş stânga unde l-am pus şi apoi a dat randament foarte bun acolo pentru că s-a responsabilizat pe postul respectiv pentru mine şi pentru echipă. Pentru el a fost o bilă albă şi a fost un adevărat căpitan", a precizat Cârţu.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici