Cârţu: Sunt nişte puncte de care şi-au bătut joc Stanca şi Păcurar

Antrenorul Sorin Cârţu i-a acuzat, duminică, într-o conferinţă de presă, pe jucătorii Răzvan Stanca şi Alexandru Păcurar că "şi-au bătut joc" de punctele echipei Pandurii Târgu Jiu în meciul cu FC Timişoara, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, pierdut cu scorul de 0-1.

11 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Sunt nişte puncte de care şi-au bătut joc Stanca şi Păcurar

Cârţu: Sunt nişte puncte de care şi-au bătut joc Stanca şi Păcurar (Imagine: Mediafax Foto)

"Timişoara e o echipă care trăieşte doar din faze fixe şi toate fazele le-am lucrat, dar numai la una nu ne-am gândit: că poate gafa portarul nostru. Foarte mult ghinion şi foarte multă prostie şi când se întâlnesc acestea două e normal să pierdem. E un meci pierdut de portarul nostru şi un meci care putea să fie relansat dacă se marca din acel penalti de către Păcurar. Aveam avantaj, jucător eliminat şi penalti. Sunt nişte puncte de care şi-au bătut joc Stanca şi Păcurar. Eu i-am întrebat înainte de meci dacă pot juca. Plăcerea mare la ei este să iasă pe aici şi să audă crampoanele pe tunel după care nu mai fac nimic. Nu se poate să joci fără atitudine la o echipă care are o stare precară de puncte. Ceea ce fac unii dintre ei sunt încă la nivelul din Antalya sau după Antalya. Gestul meu de a-l pune pe bancă după prestaţia pe care a avut-o la Dinamo trebuia să-i dea de gândit. La ce au arătat până am primit autogolul lui Cardoso nu am ce să le reproşez, dar el nu are nici o vină, l-a forţat portarul nostru, nu am avut ce să le reproşez”, a spus Cârţu.

Sorin Cârţu susţine că FC Timişoara nu a contat până în repriza a doua. "Suntem din filmele cu proşti, ne-am bătut singuri. Om avea şi noi şansă, o veni şi pe uliţa noastră Dumnezeu. Că la Dinamo am luat gol în primul minut şi acum ne-am dat gol singuri. Aş vrea să avem şi noi noroc ca Timişoara, cu carul. În fotbal nu e nevoie de multă ştiinţă, ci să ai noroc mult. O echipă care nici n-a contat până în a doua repriză a reuşit să ne bată fără să ne dea gol. Nu ştiu dacă ce mai întâlneşte în istorie aşa ceva să primeşti gol cadou de două ori consecutiv. E a doua etapă când ei primesc un asemenea cadou”, a menţionat tehnicianul.

Citeşte şi:

Pandurii - FC Timişoara, scor 0-1 în Liga I

Balint: Am obţinut trei puncte foarte importante

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici