Casă de bilete pentru meciul România-Argentina, la Palatul Parlamentului, pentru ca şeful FRF să nu mai fie sunat

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat miercuri că federaţia va deschide în Palatul Parlamentului o casă de bilete cu ocazia meciului amical România-Argentina, sperând astfel ca parlamentarii să nu mai solicite tichete prin telefon angajaţilor forului fotbalistic.

691 afișări
Imaginea articolului Casă de bilete pentru meciul România-Argentina, la Palatul Parlamentului, pentru ca şeful FRF să nu mai fie sunat

Casă de bilete pentru meciul România-Argentina, la Palatul Parlamentului, pentru ca şeful FRF să nu mai fie sunat

În afara casei de bilete de la Palatul Parlamentului, Primăria Capitalei a solicitat deschiderea unui punct de vânzare pentru persoanele în vârstă.

"Întrucât Primăria este partenerul nostru, îi vom aloca un număr de bilete care să fie distribuite pensionarilor. La Parlament, ca să nu mai fim sunaţi zi de zi, vom deschide o casă pentru deputaţi, senatori, ca fiecare să-şi poată cumpăra bilete. Şi dacă am avea 300.000 de bilete, tot nu ar fi mulţumită toată lumea", a explicat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici