Cât costă un mesaj personalizat de la vedete? Nadia Comăneci este una din vedetele aplicaţiei

  • Cameo este o aplicaţie în care utilizatorii pot cumpăra mesaje video de la vedete
  • Nadia Comăneci este una dintre vedetele înscrise în aplicaţie
  • Un mesaj video personalizat de la Floyd Mayweather costă 1.000 de dolari
1353 afișări
Imaginea articolului Cât costă un mesaj personalizat de la vedete? Nadia Comăneci este una din vedetele aplicaţiei

Cât costă un mesaj personalizat de la vedete? Nadia Comăneci este una din vedetele aplicaţiei

Ştii foarte bine cât de dificil este uneori să alegi un cadou perfect. Ce ai zice dacă ţi-aş spune că poţi să cumperi un mesaj de la o vedetă?

O aplicaţie creată în State începe să fie din ce în ce mai populară. Se numeşte Cameo şi e disponibilă pe Android şi iOS. În aplicaţie, poţi să cumperi mesaje personalizate de la vedete. Este şi Nadia Comăneci acolo. Cu 280 de lei poţi să îi transmiţi cui vrei să dea o dedicaţie. De la atleţi, muzicieni până la actori din Game of Thrones, poţi alege dacă vrei un mesaj video sau unul text. Preţul este stabilit chiar de vedetă iar o parte din bani este donată către asociaţii caritabile.
Aplicaţia are aproape 30 de mii de vedete din care utilizatorii pot alege.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici