Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş vor lupta în gala Superkombat de la Ploieşti

Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş, alături de sportivi din 12 ţări, vor lupta la 9 noiembrie, la Ploieşti, în cadrul galei Superkombat Final Elimination, pentru un loc în finala din 21 decembrie de la Galaţi.

429 afișări
Imaginea articolului Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş vor lupta în gala Superkombat de la Ploieşti

Cătălin Moroşanu (Imagine: Andrei Alex Moise / Mediafax Foto)

În cadrul galei sunt programate nouă meciuri, dintre care patru de calificare pentru piramida finală din decembrie, dar şi două dueluri eliminatorii pentru titlurile mondiale la categoriile cruiser şi super-cruiser, acolo unde învingătorii îi vor întâlni pe fraţii Bogdan şi Andrei Stoica.

Primul este campion mondial la categoria cruiser, titlu cucerit în mai 2012, iar Andrei a ocupat prima poziţie de challenger în urma meciului din decembrie 2012, când l-a făcut KO în prima repriză pe lituanianul Arnold Oborotov.

Biletele vor costa 30 de lei.

Programul galei este următorul:

Super-fight - Categoria welter (67 de kilograme): Amansio Paraschiv (România) - contra unui adversar care va fi anunţat ulterior.

Piramidă meciul 1categoria grea (+96 de kilograme): Mathieu Kongolo (Belgia) - Giannis Stoforidis (Grecia)

Piramidă meciul 2 categoria grea (+96 de kilograme): Muamer Tufekcic (Bosnia - Herţegovina) - Frank Munoz (Spania)

Piramidă meciul 3 categoria grea (+96 de kilograme): Jegish Yegoian (Armenia) - Redouan Cairo (Surinam)

Piramidă meciul 4 categoria grea (+96 de kilograme): D’Angelo Marshall (Surinam) - Pacome Assi (Coasta de Fildeş)

Meci eliminatoriu pentru titlul mondial Superkombat la categoria super cruiser (-95 de kilograme): Massinissa Hamaili (Franţa) - Ondrej Hutnik (Cehia)

Meci eliminatoriu pentru titlul mondial Superkombat la categoria cruiser (-92 de kilograme): Igor Bugaenko (Belarus) - Jorge Loren (Spania)

Super-fight - Categoria grea (+96 de kilograme): Ricardo van den Bos (Olanda) - Raul Cătinaş (România)

Super-fight - Categoria grea (+96 de kilograme): Daniel Lentie (Camerun) - Cătălin Moroşanu (România).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici