Cătălin Preda lider intermediar în proba de sărituri de la înălţime la europenele de la Roma

Săritorii de la înălţime (high diving) Cătălin Preda şi Constantin Popovici se află pe podiumul provizoriu al probei din cadrul Campionatului European de Nataţie de la Roma, după prima, din cele patru runde de sărituri, de pe platforma situată la 27 metri înălţime.

259 afișări
Imaginea articolului Cătălin Preda lider intermediar în proba de sărituri de la înălţime la europenele de la Roma

FRNPM, Facebook

Proba se desfăşoară pe parcursul a trei zile, cu câte o rundă de sărituri joi şi vineri şi două runde sâmbătă. În proba masculină de high-diving, România este reprezentată de Constantin Popovici şi Cătălin Preda.

În vârstă de 34 de ani şi, respectiv 31 de ani, Popovici şi Preda pornesc cu şanse la medalii în cea mai spectaculoasă şi dificilă probă competiţiei.

După prima rundă de sărituri, sportivii pregătiţi de antrenorul Florin Avasiloae ocupă locul 1 şi 3 în clasamentul intermediar.

Pe prima poziţie se află Cătălin Preda, acesta fiind creditat de juriu cu 82,60 puncte. Constantin Popovici e pe locul 3, cu un punctaj de 75,60. Cei doi îl încadrează pe britanicul de origine franceză Gary Hunt, care a primit 81,20 puncte.

Celelalte sesiuni de sărituri au loc vineri, de la ora 19:15 şi sâmbătă de la ora 19:00 şi ora 19:31.

În proba masculină de high-diving s-au înscris 19 sportivi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici