Cazul Simona Halep, ziua a 3-a. Sportiva va face declaraţii astăzi, după terminarea audierilor

  • Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, în cazul în care Simona Halep este acuzată de dopaj, se încheie vineri.
  • Jucătoarea română de tenis a anunţat în prima zi că va face declaraţii doar după audieri.
  • TAS nu a anunţat o dată sigură la care va face cunoscut verdictul.
530 afișări
Imaginea articolului Cazul Simona Halep, ziua a 3-a. Sportiva va face declaraţii astăzi, după terminarea audierilor

Cazul Simona Halep, ziua a 3-a. Sportiva va face declaraţii astăzi, după terminarea audierilor

Procesul care va decide probabil viitorul carierei jucătoarei române continuă vineri la Lausanne, sportiva urmând să facă declaraţii la final. Se estimează că audierile se vor încheia în jurul orei 16.30 (ora României).

Este a treia zi de audieri, în primele două trecând prin faţa celor trei judecători, pe lângă experţi angajaţi de cele două părţi şi câţiva martori, printre care Patrick Mouratoglou, antrenorul jucătoarei la momentul lansării acuzaţiei de dopaj, dar şi fizioterapeuta sa, Candice Gotier.

În cele două zile de audieri, cei implicaţi au petrecut aproape 10 ore zilnic în incinta TAS, care a făcut cunoscut faptul că nu poate da un termen limită până la care va face cunoscut verdictul. Un verdict care va fi definitiv şi neatacabilă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
halep,
dopaj,
verdict

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici