CE de gimnastică din 2017, de la Bucureşti, vor avea loc în perioada 17-23 aprilie

Campionatele Europene de gimnastică din 2017, care vor fi găzduite de Bucureşti, vor avea loc în perioada 17-23 aprilie, potrivit anunţului Federaţiei Române de Gimnastică.

201 afișări
Imaginea articolului CE de gimnastică din 2017, de la Bucureşti, vor avea loc în perioada 17-23 aprilie

CE de gimnastică din 2017, de la Bucureşti, vor avea loc în perioada 17-23 aprilie (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"La propunerea federaţiei noastre, Comitetul Executiv al UEG, precum şi Comitetele Tehnice, în urma discuţiilor care au avut loc zilele trecute la Montpellier, au aprobat ca perioadă de desfăşurare a celei de-a şaptea ediţii individuale a Campionatelor Europene intervalul 17-23 aprilie 2017", se arată în comunicatul FR Gimnastică.

România a obţinut în 23 ianuarie dreptul de organizare al CE de gimnastică din 2017 în detrimentul Danemarcei, în urma reuniunii Comitetului Executiv de la Lausanne.

Preşedintele FR Gimnastică, Adrian Stoica, declara atunci, pentru MEDIAFAX, că infrastructura necesară organizării CE din 2017 a fost prezentată la şedinţa Comitetului Executiv doar "în poze".

"Noi am prezentat nişte poze, iar ele trebuie să devină realitate. Mă refer la noua Sală Polivalentă din Bucureşti. Responsabilitatea se întinde pe mai mulţi ani şi include mai mulţi factori responsabili, nu doar federaţia", a spus Stoica.

Tot atunci, ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, declara pentru MEDIAFAX că organizarea CE de gimnastică din 2017 este o mare responsabilitate şi nu concepe ca noua Sală Polivalentă din Bucureşti, de 12.000 de locuri, să nu fie terminată la timp.

Construcţia Sălii Polivalente de la Bucureşti, de 12.000 de locuri, din Complexul Sportiv Naţional "Lia Manoliu", în care ar urma să se desfăşoare CE de gimnastică, feminin şi masculin, din aprilie 2017, nu a fost încă începută.

Ediţia CE din 2017 va fi a doua găzduită de ţara noastră după cea din 1957, prima a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici