CE de Înot: David Popovici, locul 4 în proba de 200 de metri liber

David Popovici a terminat sâmbătă pe locul 4 în proba de 200 de metri liber la Campionatul European de Înot în Bazin Scurt pentru Seniori, care se desfăşoară la Otopeni.

222 afișări
Imaginea articolului CE de Înot: David Popovici, locul 4 în proba de 200 de metri liber

CE de Înot: David Popovici, locul 4 în proba de 200 de metri liber

David Popovici a terminat proba, sâmbătă, pe locul 4, cu timpul de 1:41.52. El a fost depăşit de britanicii Matthew Richards (1:41.01), James Guy (1:41.12) şi de lituanianul Danas Rapsys (1:41.15).

Sportivul român s-a calificat, vineri seara, în finala probei cu cel mai bun timp. El a încheiat cele opt lungimi de bazin în 1:42.04.

David Popovici este campion european şi vicecampion mondial în această probă.

Sportivul român va mai concura sâmbătă seara în semifinala probei de 100 de metri liber.

Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori are loc în perioada 5-10 decembrie la Complexul Sportiv de Nataţie Otopeni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici