Cei mai bogaţi sportivi din lume. Dacă unii rămân chibzuiţi, alţii nu ratează niciun prilej să se laude cu averea

  • Serena Williams are o avere de 200 de milioane de dolari
  • Serena este cea mai bogată sportivă din lume, urmată de Sharapova şi Alexis DeJoria
  • Tiger Woods este cel mai bogat sportiv, cu aproape $200 mil. mai bogat decât Mayweather
2503 afișări
Imaginea articolului Cei mai bogaţi sportivi din lume. Dacă unii rămân chibzuiţi, alţii nu ratează niciun prilej să se laude cu averea

Anii trec, trofeele se adună şi conturile cresc şi ele. Iată cine sunt cei mai buni sportivi şi afacerişti din lume.

Cea mai bogată sportivă din lume este Serena Williams. Nici nu e de mirare când te uiţi la cele 23 de titluri de Grand Slam pe care le-a câştigat în carieră. A făcut peste 90 de milioane de dolari doar din tenis, aproape jumătate din averea ei de 200 de milioane de dolari. Totuşi, Serena este foarte cumpătată.

„Tatăl meu spunea tot timpul că sportivii îşi pierd banii. Wow! Da, sportivii îşi pierd mereu banii şi spunea asta bazându-se pe poveşti de viaţă din baseball. Înveţi să economiseşti, înveţi să-ţi cheltuieşti banii aşa cum spunea el mereu. Importanţa de a nu-i pierde odată ce i-ai câştigat şi de a nu cumpără tot ce vezi. Şi am urmat asta toată viaţa mea”, povesteşte Serena. 

Chiar dacă nu mai joacă la nivelul din anii trecuţi, Sharapova câştigă sume frumoase din sponsorizări şi modelling. Rusoaica a strâns peste 140 de milioane de dolari de când joacă la profesionişti, cu 40 de milioane mai mult decât surpriza de pe locul 3.

Alexis DeJoria a făcut suta de milioane din cascadoriile pe care le face la volan, în cursele nebune din NHRA

Nici scandalul divorţului din 2009 nu opreşte maşinăria de bani a lui Tiger Woods. Este cel mai bogat sportiv, cu o avere de 800 de milioane de dolari, urmat de Floyd Mayweather, cu 600. Money nu e obişnuit să fie pe locul 2, aşa că se laudă mereu cu cărămizile de bani pe reţelele sociale.

Iată un fragment dintr-un interviu cu Mayweather:

- Ce faci cu toţi banii ăştia? Chiar foloseşti cash-ul?

- Ştii, cash-ul este rege!

- Ai card?

- Eu sunt bancomatul uman!

- Cum de ai câştigat atâţia bani? Ce faci?

- Muncesc din greu.

- Ştiu asta! Dar te duci la bancă şi spui „Îmi trebuie tot. Vreau toţi banii din banca voastră”?

- Nu! Nu faci asta! Îi comanzi. Poţi să îi comanzi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici