CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu FK Sarajevo, în play-off-ul Ligii Europa - GALERIE FOTO

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, joi, în deplasare, în compania formaţiei FK Sarajevo, contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

88 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu FK Sarajevo, în play-off-ul Ligii Europa - GALERIE FOTO

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu FK Sarajevo, în play-off-ul Ligii Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

În minutul 19, mijlocaşul Ricardo Dani a marcat cu capul, din mijlocul careului, după o centrare a lui Juan Culio, venită de pe banda dreaptă.

Yssouf Kone a majorat scorul pentru "feroviari", în minutul 27, reluând spectaculos în plasă, dar golul a fost anulat de polonezul Robert Malek pentru un presupus fault în atac. Şase minute mai târziu, gazdele au avut ocazia egalării, dar şutul lui Hadzic, din centrul careului, a fost respins în bară de portarul Nuno Claro.

În minutul 77, acelaşi Hadzic a primit o pasă pe culoar, l-a depăşit pe Alcantara, şi a readus egalarea pe tabelă. La ultima fază a întâlnirii, bosniacii au avut ocazia golului victoriei, dar Nuno Claro a reţinut pe linia porţii lovitura de cap a lui Torlak.

FK Sarajevo: 22. Alaim – 20. Rizanovic, 5. Edin Dudo, 6. Torlak, 21. Belosevic – 8. Muminovic, 33. Janos (16. Hamzacic ’64), 7. Ihtiarevic (18. Jahovik ’71), 77. Hadzic – 14. Dzakmic, 9. Avdic (23. Pliska ’82). Antrenor: Mehmed Janjos

CFR Cluj: 1. Nuno Claro – 2. Tony, 20. Cadu, 15. Alcantara, 4. Panin – 31. Dani – 23. Mara (66. Edimar ’65), 8. Peralta (25. Andre Leao ’73), 19. Culio – 17. Y. Kone, 99. Nei (9. Traore ’77). Antrenor: Antonio Conceicao

Cartonaş galben: Hamzacic (79)

Meciul a fost arbitrat de o brigadă poloneză, cu Robert Malek (centru), ajutat la cele două tuşe de Krzysztof Myrmus şi Maciej Wierzbowski (asistenţi), Tomasz Mikulski (rezervă). Delegatul UEFA la acest meci a fost desemnat portughezul Jose Guilherme Aguiar.

Manşa retur se va desfăşura pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, joi, 27 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici