CFR Cluj conduce grupa în Conference League, după a doua victorie cu Slavia Praga

  • CFR Cluj s-a impus joi seara cu 2-0 în faţa cehilor de la Slavia Praga, în returul de pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.
  • Meciul a contat pentru etapa a 4-a grupei G, din Conference League.
  • Până la meciul dintre Ballkani şi Sivasspor, ardelenii conduc grupa cu 7 puncte.
1447 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj conduce grupa în Conference League, după a doua victorie cu Slavia Praga

Ardelenii au început foarte bine, deschizând scorul din lovitura de pedeapsă transformată în minutul 11 de Deac.

Mintutul 26, a adus emoţii din tribuna clujeană, partida fiind întreruptă 15 minute, din cauză că un suporter a necesitat intervenţia medicilor, el fiind resuscitat la faţa locului, după ce a suferit un intrat în stop cardio-respirator. Ulterior a fost dus la spital, fiind conştient şi cooperant.

După un final de primă repriză echilibrat, cu situaţii de gol la ambele porţi, CFR a avut câteva emoţii în debutul reprizei secunde, când Slavia a a fost aproape de egalare.

Clujenii au trecut peste momentele dificile şi şi-au asigurat victoria spre final, când Yuri a marcat, în minutul 84, pentru 2-0.

Etapa următoare, CFR Cluj joacă în deplasare la Sivasspor, pe 27 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici