CFR Cluj face primul pas greşit. Echipa lui Dan Petrescu a remizat 0-0 cu Sepsi

  • CFR Cluj a făcut doar 0-0 în etapa a doua din Liga 1 cu Sepsi
  • Ciprian Deac a ratat din nou un penalty, la fel ca la partida cu Dinamo Zagreb
  • Cestor a înscris în minutul 89 pentru CFR, însă golul a fost anulat pentru offside
230 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj face primul pas greşit. Echipa lui Dan Petrescu a remizat 0-0 cu Sepsi

CFR Cluj face primul pas greşit. Echipa lui Dan Petrescu a remizat 0-0 cu Sepsi

CFR Cluj nu şi-a revenit după eliminarea din preliminariile Champions League. Campioana României a făcut doar 0-0 pe propriul teren cu Sepsi după un meci dominat de echipa lui Dan Petrescu.

Cea mai mare ocazie a venit în minutul 57 când Ciprian Deac a ratat un penalty, la fel cum s-a întâmplat şi la partida cu Dinamo Zagreb. Mai mult, în ultimul minut regulamentar de joc a venit reuşita lui Mike Cestor. Însă arbitrul a anulat corect pentru offside.

Sepsi este una dintre adversarele preferate ale lui CFR Cluj. Este doar a treia oară când echipa din Sfântu Gheorghe scapă fără înfrângere în meciurile cu CFR.

Echipele de start:

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Cestor, Burcă, Butean - Itu, Hoban, Păun - Deac, Rondon, Costache

Sepsi: Niczuly - Radoslav, Bouhenna, Mitrea, Ştefan - Achahbar, Vaşvari, Purece, Aganovic - Carnat, Ştefănescu

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici