CFR Cluj - FC Braşov, scor 1-0, în Liga I

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XXXII-a a Ligii I, în care oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 66.

137 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - FC Braşov, scor 1-0, în Liga I

CFR Cluj - FC Braşov, scor 1-0, în Liga I (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Golul a fost înscris de Ogbu, în minutul 55, cu un şut de la şase metri, după o centrare a lui Deac.

FC Braşov a rămas în inferioritate numerică în minutul 66, când a fost eliminat Machado pentru un fault asupra lui Ogbu. Centralul Sebastian Colţescu a acordat penalti pentru clujeni, dar lovitura de la 11 metri a fost ratată de Negruţ.

CFR Cluj: Felgueiras - Maftei, Cadu, Rada, Camora - Djokovici, Monroy - Deac, Negruţ (Rui Pedro '70), Fl. Costea (Păun '62) - Ogbu (Batin '81). Antrenor: Vasile Miriuţă.

FC Braşov: Iacob - Străuţ, Machado, Santos, Serginho - Mateiu, Madeira - Vagner (Szekely '59), Grigorie (Ionescu '69), Aganovici - Cristea (Surdu '74). Antrenor: Cornel Ţălnar.

Cartonaşe galbene: Ogbu '8, Monroy '65.

Cartonaş roşu: Machado '66.

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Aurel Oniţa, Vladimir Urzică (asistenţi) - George Găman, Denis Haidiner (adiţionali) - Daniel Mitruţi (rezervă).

Observatori: Zoltan Szekely, Romulus Gabor.

La începutul partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului arbitru Pavel Gheba, decedat săptămâna trecută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici