CFR Cluj - Gloria Bistriţa, scor 2-2, în Liga I

Campioana României, CFR Cluj, a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

29 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Gloria Bistriţa, scor 2-2, în Liga I

CFR Cluj - Gloria Bistriţa, scor 2-2, în Liga I

Pentru CFR au marcat Pereira '32 şi Peralta '47, în timp ce pentru Gloria au înscris Diogo '23 şi Azevedo '90+4.

Gloria Bistriţa a deschis scorul în minutul 23, când Diogo a marcat din "foarfecă" de la marginea careului mic.

În minutul 32, jucătorul clujenilor, Alvaro Pereira, a restabilit egalitatea după ce a marcat cu un şut înşelător, scăpat în poartă de Tătăruşanu

CFR Cluj a preluat conducerea în minutul 47, când Sixto Peralta a înscris cu un şut la colţul scurt, după o pasă de Pereira.

În minutul 85, Yssouf Kone a ratat un penalti, dictat pentru CFR Cluj după un fault asupra lui Traore.

Gloria Bistriţa a reuşit egalarea în minutul 90+4, după ce Culio a deviat în propria poartă un şut al lui Azevedo.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Istvan Kovacs (central) - Sorin Caia, Bogdan Velicu (asistenţi) - Marian Bordean (rezervă).

Observatori au fost Mircea Neşu şi Cornel Cacoveanu.

La partidă au asistat aproximativ 5.000 de spectatori, între care şi 20 de fani ai formaţiei bistriţene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici