CFR Cluj învinge CSM Poli Iaşi, scor 1-0, şi revine pe primul loc în Liga 1

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, scor 1-0, echipa CSM Poli Iaşi, în etapa a 17-a a Ligii 1, şi a revenit pe primul loc în clasament, poziţie pe care o va ocupa cel puţin până la finalul partidei FCSB - Concordia Chiajna.

178 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj învinge CSM Poli Iaşi, scor 1-0, şi revine pe primul loc în Liga 1

CFR Cluj învinge CSM Poli Iaşi, scor 1-0, şi revine pe primul loc în Liga 1

Unicul gol al meciului a fost marat de Ciprian Deac, cu dreptul la colţul lung, în minutul 62, după ce Alexandru Păun a lovit bara în aceeaşi fază.

Antrenorul oaspeţilor a fost trimis în tribune în minutul 65. Flavius Stoican a acuzat modul în care CFR a primit o lovitură de la margine la faza premergătoare jocului şi arbitrul George Rădulescu l-a sancţionat. În urma deciziei luată de arbitru, antrenorul moldovenilor i-a chemat pe jucători la margine şi, pentru câteva momente, aceştia au transmis că nu vor să reia meciul.

În urma acestei victorii, formaţia ardeleană a acumulat 37 de puncte şi a urcat pe primul loc, la două puncte de FCSB, care ocupă acum locul secund. Vicecampioana en titre urmează, însă, să joace, duminică, de la 20:45, împotriva echipei Concordia Chiajna. CSM Poli Iaşi se află pe locul 8, cu 21 de puncte.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Culio, Hoban - Deac, Nistor (Djokovic 82), Al. Păun (L. Rus 67) - Omrani (Balde 83'). Antrenor: Dan Petrescu.

CSM Poli Iaşi: Kelava - Bădic (Spătaru 77), Mihalache Frăsinescu, Tiago Monteiro - Cioinac, Qaka - Platini, Cristea (Ştefănescu 73), Panţîru - P. Mendes (S. Cisse 69). Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Manea 90+2'/Mendes 23', Bădic 41'.

Arbitri: George Rădulescu (centru); Ciprian Danşa, Iulian Radu (asistenţi); Robert Dumitru (rezervă).

Observatori: Aron Huzu (CCA), Mihai Stancu (LPF).

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu, Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici