CFR Cluj obţine calificarea în primăvara europeană. Victorie la limită cu Ballkani

CFR Cluj a obţinut joi seara biletele pentru faza meciurilor eliminatorii din Conference League, după ce a învins cu 1-0 (1-0) echipa FC Ballkani, din Kosovo, terminând grupa pe locul 2, după Sivasspor, cu un total de 10 puncte. Ardelenii vor juca în şaisprezecimile de finală ale competiţiei.

1322 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj obţine calificarea în primăvara europeană. Victorie la limită cu Ballkani

CFR Cluj obţine calificarea în primăvara europeană. Victorie la limită cu Ballkani

Clujenii au început meciul trecând peste perioada de tatonare, Yeboah având o primă încercare de şut la poartă, în minutul 3, după o centrare din lovitură liberă.

Ballkanii a replicat cu un şut peste poartă, 10 minute mai târziu, pentru ca Yeboah să dea din nou emoţii apărării adverse, şutul său plasat lângă bară fiind deviat de fundaşii kosovari.

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 17 de către Adjei-Boateng, care şutat din careul de 6 metri, după o deviere greşită.

În minutul 32, CFR a primit un penalty, după un faul în careu, însă Deac nu reuşeşte să marcheze din două încercări, după ce prima tentativă, apărată de Frasheri a fost repetată. Acelaşi Frasheri a parat şi a doua oară, chiar dacă şutul a fost în colţul opus.

Frasheri s-a remarcat din nou, în repriza secundă, la lovitura de cap a lui Burcă, din minutul 60, după o centrare a lui Deac.

Ballkani are ocazia de a egala, dar şutul lui Kuc, din minutul 71, este respins în corner de Scuffet.

Dan Petrescu face schimbări la trecerea timpului, dar şi pentru a întări defensiva, iar CFR Cluj reuşeşte să conserve avantajul minim, obţinând calificarea în şaisprezecimile de finală ale Conference League, după o absenţă de trei ani din primăvara europeană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici