CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României

Echipa CFR Cluj, liderul Ligii I, s-a calificat, joi, în semifinalele Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, cu scorul de 1-0 (0-0, 1-0), după prelungiri, divizionara secundă FC Braşov.

16 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României (Sursa: Mediafax Foto)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Diego Ruiz, aflat la prima reuşită pentru formaţia clujeană, în minutul 92, când l-a învins pe Nae cu un şut la colţul lung de la 16 metri lateral stânga, după o pasă de la Semedo.

Meciul a fost arbitrat de Alexandru Deaconu, ajutat la cele două linii de Adrian Vidan şi Bogdan Velicu. Rezervă a fost Radu Petrescu. Observatorii partidei au fost Dumitru Mihalache şi Daniel Prodan.

La partidă au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Galeria echipei FC Braşov a fost formată din circa 2.000 de persoane, iar cea de la CFR Cluj din circa o sută de suporteri.

Antrenorul Răzvan Lucescu, preşedintele Dinu Gheorghe şi patronul Ioan Neculaie au urmărit meciul de la masa presei.

Răzvan Lucescu a fost suspendat pentru acest meci, după ce a fost eliminat, în optimi, la partida cu Oţelul Galaţi. El a comunicat cu banca tehnică printr-un dispozitiv fără fir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici