CFR Cluj trece cu 2-0 de liderul FCSB şi se apropie la doar 3 puncte de primul loc

Clujenii au deschis, duminică seara, scorul în prima repriză şi, în ciuda faptului că au fost dominaţi categoric în partea a doua, au reuşit să marcheze şi a doua oară, adjudecându-şi toate cele 3 puncte. CFR urcă pe locul 3 şi se apropie de FCSB la doar 3 puncte.

604 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj trece cu 2-0 de liderul FCSB şi se apropie la doar 3 puncte de primul loc

Sursa foto: Mediafaxfoto

Derby-ul etapei a 13-a a Ligii 1 s-a jucat duminică seara între CFR Cluj şi FCSB, confruntare importantă pentru ambele formaţiuni. CFR îşi dorea să reducă diferenţa faţă de liderul clasamentului, în timp ce FCSB putea lua un avans considerabil înainte de finele anului, cu o eventuală victorie.

Clujenii veneau şi după eliminarea din Europa League, după un meci cu Young Boys Berna în care au avut parte de un arbitraj ostil.

Partida a debutat cu un henţ în careu al lui Mario Camora, rămas nesancţionat de arbitrul Istvan Kovacs. Clujenii au primit o lovitură grea la 8 minute după startul meciului, Rondon fiind înlocuit din cauza unei accidentări. Cu toate acesta gazdele joacă mai ofensiv şi, după o primă ratare a lui Vojtus, primesc o lovitură de pedeapsă, transformată de Deac (1-0, min. 35).

Istvan Kovacs a sancţionat în prima repriză cu cartonaş galben 8 jucători.

După reluare, CFR a părut că a cedat fizic şi FCSB a pus stăpânire pe jumătatea adversă, dominând categoric. Ofensiva bucureştenilor s-a concretizat în mai multe ocazii, Bălgrădean opunându-se în două rânduri, a treia oară fiind ajutat de bara transversală, nimerită de Dennis Man.

Când părea că egalarea e iminentă, Costache a profitat de o pasă greşită în defensiva oaspeţilor şi a marcat pe lângă Vlad, majorând scorul la 2-0 pentru CFR, în minutul 73. Zece minute mai târziu faza se repetă aproape la indigo, dar Costache nu îl mai poate învinge pe Vlad.

CFR - FCSB se încheie 2-0 şi clujenii, chiar cu 9 cartonaşe galbene încasate, câştigă cele 3 puncte, urcă pe locul 3 şi se apropie la 3 puncte distanţă de FCSB, lidera în continuare a Ligii 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici