CFR Cluj - Universitatea Cluj, scor 1-1, în Liga I

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, joi, pe teren propriu, în compania formaţiei Universitatea Cluj, în cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I.

46 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Universitatea Cluj, scor 1-1, în Liga I

CFR Cluj - Universitatea Cluj, scor 1-1, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru CFR a marcat E. Kone '24, în timp ce Universitatea Cluj a punctat prin Cojocnean '90+3.

Din minutul 16, Universitatea Cluj a rămas în inferioritate numerică, după ce Mendy a primit al doilea cartonaş galben în interval de numai patru minute.

CFR a deschis scorul în minutul 24, prin Emanuel Kone, care a primit o pasă pe culoar de la Peralta, l-a driblat pe Marius Popa şi a înscris din unghi închis în poarta goală.

În minutul 68, Cadu (CFR Cluj) l-a lovit puternic cu piciorul în piept pe Claudiu Niculescu, care s-a resimţit imediat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Medicii de pe ambulanţa prezentă la stadion au intrat pe teren pentru a-i acorda asistenţă jucatorului căzut la pământ, meciul fiind oprit aproximativ cinci minute. Claudiu Niculescu a fost scos cu targa de pe teren, având o mască de oxigen pe faţă.

În minutul 90+3, Universitatea Cluj stabileşte scorul final, 1-1, după ce un şut puternic al lui Cojocnean de la aproximativ 20 de metri, lateral stânga, a lovit mai întâi bara transversală şi apoi a căzut lângă linia porţii, golul fiind validat după câteva secunde.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 55. Nuno Diogo, 20. Cadu, 24. Rada, 11. Nicoară (23. Veloso '79) - 5. Sare - 28. Kone, 6. G. Mureşan, 18. Peralta (8. Kivuvu '78), 16. Bastos - 25. Buş (29. Batin 77). Antrenor: Alin Minteuan.

Universitatea Cluj: 12. Popa - 18. Unguruşan, 5. Pele, 6. Abrudan, 3. Mendy - 20. Cojocnean, 8. Nasser, 22. Boştină (7. Delgado '60), 30. Cristea - 9. Niculescu (17. Voican '73), 11. Machado (14. Bazzi '19). Antrenor: Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Mendy '12, '16, Mureşan '57

Cartonaş roşu: Mendy '16

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Ionel Popa, Cristian Nica (asistenţi) - Marian Bordean (rezervă)

Observatori: Cornel Sorescu, Hacic Garabet.

Supervizor: Alexandru Boc.

La meciul disputat pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" au asistat aproximativ 15.000 de spectatori, formaţia Universitatea Cluj fiind susţinută de aproximativ 5.000 de fani. Galeria echipei gazdă a fost conectată la boxe, pentru a se auzi pe toată durata partidei şi pentru a-i acoperi pe fanii adverşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici