Charles Leclerc neagă zvonurile legate de negocieri cu Mercedes

Charles Leclerc, de la Ferrari, a negat joi că ar fi discutat cu rivalii de la Mercedes, după un început de coşmar al sezonului de Formula 1, dar comentariul său "încă nu" nu a reuşit să atenueze speculaţiile.

82 afișări
Imaginea articolului Charles Leclerc neagă zvonurile legate de negocieri cu Mercedes

Leclerc a obţinut doar şase puncte din trei curse până acum, abandonând de două ori.

În urmă cu un an, a câştigat două dintre primele trei curse şi a fost al doilea în cealaltă, înainte ca performaţele Ferrari să aibă de suferit din cauza lipsei de fiabilitate, a unei strategii ratate şi a erorilor piloţilor.

"Nu, nu a existat nicio conversaţie. Nu încă. Nu pentru moment", a declarat monegascul reporterilor din Baku, întrebat despre speculaţiile presei din Italia, potrivit cărora discuţiile sale cu fosta campioană Mercedes ar fi un secret de taină.

"Deocamdată, mă concentrez pe deplin pe proiectul în care mă aflu astăzi, care este Ferrari şi în care am încredere deplină şi sunt încrezător pentru viitor. Apoi vom vedea, dar sunt pe deplin încrezător în proiectul de la Ferrari.

"A fost întotdeauna un vis pentru mine să fiu în această echipă şi principala mea prioritate este să câştig un campionat mondial cu această echipă. Aşa că nu am acum în minte altceva.

"Sunt pe deplin angajat la Ferrari şi iubesc Ferrari."

Întrebat dacă şeful Mercedes, Toto Wolff, l-a sunat, Leclerc a răspuns: "Nu, zero. Zero. Chiar zero. Zâmbiţi cu toţii pentru că nu mă credeţi, dar vă promit".

Leclerc are un contract până la sfârşitul anului 2024, iar Mercedes se află în discuţii pentru prelungirea contractului cu septuplul campion mondial Lewis Hamilton, care va împlini 39 de ani în ianuarie anul viitor şi a cărui înţelegere actuală expiră la sfârşitul acestui an.

Hamilton, care a ocupat locul doi în cursa precedentă din Australia, a declarat că speculaţiile privind viitorul lui Leclerc nu au avut niciun impact asupra sa.

"Îmi place unde mă aflu, îmi iubesc echipa şi sunt recunoscător pentru călătoria pe care am parcurs-o şi pentru ceea ce lucrăm pentru a merge mai departe", a declarat el reporterilor, citat de Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici