Chindia Târgovişte rămâne în Liga 1, după un baraj cu lovituri de departajare

Chindia Târgovişte a reuşit să îşi asigure un loc în Liga 1 la fotbal masculin, după ce s-a impus în faţa Concordiei Chiajna cu scorul general de 6-3. În manşa retur, dâmboviţenii au câştigat cu 1-0, după 90 de minute, impunându-se apoi la loviturile de departajare (4-1).

638 afișări
Imaginea articolului Chindia Târgovişte rămâne în Liga 1, după un baraj cu lovituri de departajare

Sursa foto: Facebook Corneliu Ştefan

După două manşe ale barajului, echipa condusă de Emil Săndoi va continua să evolueze şi în sezonul următor în Liga 1.

Gazdele au dominat meciul pe toată durata lui, fără a reuşi însă să marcheze. Golul care a dus partida în prelungiri a fost marcat în minutul 90+1, de Chamed, aprinzând spiritele pe stadionul „Ilie Oană”, care a găzduit partida.

Chindia a ratat prima prin Şerban, al cărui şut de la distanţă a trecut pe lângă poarta lui Aldescu.
Chamed l-a imitat cu un şut puternic din afara careului, peste transversală.

Gazdele au ratat o ocazie mare în minutul 21. Popadiuc a trimis pe poartă o mine respinsă de portarul Chiajnei, dar un fundaş advers a respins.

Concordia Chiajna a replicat în minutul 30, prin Roşu, care nu a reuşit să înscrie din poziţie favorabilă.

Partea secundă a fost dominată tot Chindia. Florea a încercat să surprindă cu un lob din marginea careului, dar mingea a trecut foarte puţin peste.

Popadiuc a nimerit apoi bara porţii, din apropiere, în minutul 57, iar Aldescu a reţinut mingea, în minutul 85, la un şut bun al lui Şerban.

În primul minut suplimentar, din cele 8 dictate, Chamed a marcat cu capul de la 7-8 metri şi a egalat situaţia la general, trimiţând meciul în prelungiri.

În cele două reprize suplimentare nu s-a înscris, locul disputat în Liga 1 fiind decis prin lovituri de la 11 metri.

Eroul penalty-urilor a fost portarul Căbuz care a apărat execuţiile lui Sokovic şi Palmeş, ceea ce a făcut ca scorul loviturilor de departajare să fie 4-1 pentru Chindia, care va evolua astfel şi sezonul următor în Liga 1.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici