Chivu a fost lăudat de presa italiană după meciul cu Napoli

Fundaşul Cristian Chivu a fost lăudat de presa italiană după meciul pe care echipa sa, Internazionale Milano, l-a câştigat, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei SSC Napoli, în etapa a V-a din Serie A.

27 afișări
Imaginea articolului Chivu a fost lăudat de presa italiană după meciul cu Napoli

Chivu a fost lăudat de presa italiană după meciul cu Napoli (Imagine: Mediafax Foto)

Site-urile napolimagazine.net, blitzquotidiano.it, napolisport.net şi ilmediano.it l-au notat cu 6,5 pe internaţionalul român.

"Chivu şi-a făcut foarte bine treaba pe banda stângă", a scris napolimagazine.net, în timp ce blitzquotidiano a considerat că "românul a avut o prestaţie bună".

Agenţia Datasport şi cotidianul Il Giorno i-au acordat nota 6 lui Chivu.

"Fără prea multe probleme, Chivu a fost şeful pe partea stângă", a scris Datasport.

Cristian Chivu a fost integralist în partida pe care echipa sa, Internazionale Milano, a câştigat-o, miercuri, acasă, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei SSC Napoli, în etapa a V-a a campionatului italian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici