Chivu, inclus în echipa marilor fotbalişti care ratează CM-2010

Fundaşul român al formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a fost inclus de site-ul goal.com în echipa marilor fotbalişti care vor absenta de la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud.

12 afișări
Imaginea articolului Chivu, inclus în echipa marilor fotbalişti care ratează CM-2010

Chivu, inclus în echipa marilor fotbalişti care ratează CM-2010 (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Fundaşul Interului ar fi meritat să simtă emoţia Mondialului încă o dată în carieră. Şi asta pentru că are 30 de ani şi probabil ar fi fost ultima sa şansă", a scris goal.com.

Echipa jucătorilor care ratează Cupa Mondială este următoarea: Petr Cech (Cehia) - John O'Shea (Irlanda), Daniel Van Buyten (Belgia), Cristian Chivu (România), Juan Manuel Vargas (Peru) - Luis Antonio Valencia (Ecuador), Darren Fletcher (Scoţia), Miralem Pjanici (Bosnia), Andrei Arşavin (Rusia) - Zlatan Ibrahimovici (Suedia), Emmanuel Adebayor (Togo). Selecţioner: Guus Hiddink (Olanda).

Turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud se va disputa în perioada 11 iunie - 11 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici