Ciclistul român Serghei Ţvetcov va participa în Turul Italiei

Ciclistul român al echipei Androni-Sidermec, Serghei Ţvetcov, va participa la ediţia a 98-a a Turului Italiei, care se va desfăşura în perioada 9-31 mai, a anunţat, miercuri, Gazzetta dello Sport.

147 afișări
Imaginea articolului Ciclistul român Serghei Ţvetcov va participa în Turul Italiei

Ciclistul român Serghei Ţvetcov va participa în Turul Italiei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Ţvetcov, în vârstă de 26 de ani, este născut la Chişinău (Republica Moldova), iar din acest an aleargă pentru formaţia Androni-Sidermec, care l-a adus de la echipa Jelly Belly-Kenda.

În schimb, rutierul român al formaţiei Nippo - Vini Fantini, Eduard Grosu, anunţat iniţial în echipa pentru Turul Italiei, nu a mai fost înscris pentru Giro.

Principalii favoriţi la câştigarea ediţiei din acest an a Turului Italiei sunt spaniolul Alberto Contador (Tinkoff Saxo), australianul Richie Porte (Sky), italianul Fabio Aru (Astana) şi columbianul Rigoberto Uran Uran (Etixx - Quick-Step).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici