Cinci angajaţi ai unui hotel au fost condamnaţi pentru că au furat de la naţionala Angliei

Cinci angajaţi ai unui hotel de lux din Phokeng au fost condamnaţi, duminică, la trei ani de închisoare şi la plata unei amenzi de 6.000 de ranzi (640 de euro), deoarece au furat de la naţionala Angliei lenjerie intimă, bani şi diverse obiecte, informează Sky News.

18 afișări
Imaginea articolului Cinci angajaţi ai unui hotel au fost condamnaţi pentru că au furat de la naţionala Angliei

Cinci angajaţi ai unui hotel au fost condamnaţi pentru că au furat de la naţionala Angliei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, angajaţii respectivi au furat şi un tricou al naţionalei SUA, primit de un jucător englez la schimb, după meciul din grupele Cupei Mondiale, precum şi o medalie decernată de FIFA.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Junior Metsi, a declarat că suma de bani furată este foarte mică, aproximativ 600 de euro, şi că angajaţii respectivi au fost mai mult interesaţi de suveniruri. "Tot ce s-a furat a fost recuperat şi hoţii sunt acum în spatele gratiilor", a spus Metsi.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici