Cinci suspecţi în cazul uciderii lui Marian Cozma au fost eliberaţi

Cinci persoane suspectate de huliganism în legătură că uciderea fostului handbalist Marian Cozma au fost eliberate, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Veszprem, Marianna Franko.

26 afișări
Imaginea articolului Cinci suspecţi în cazul uciderii lui Marian Cozma au fost eliberaţi

Cinci suspecţi în cazul uciderii lui Marian Cozma au fost eliberaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un tribunal local a decis eliberarea din detenţie a unor suspencţi, Marianna Franko afirmând că este vorba, deocamdată de cinci persoane, numărul exact urmând să fie anunţat luni.

Conform unor informaţii anterioare oferite de poliţie, în total au existat 27 de suspecţi, 15 fiind reţinuţi, iar unul aflat în arest la domiciliu.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în data de 8 februarie 2009, la restaurantul Patriota, din oraşul Veszprem, în altercaţie fiind implicaţi alţi doi coechipieri, Zarko Sesum şi Ivan Pesic, grav răniţi şi ei. Handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici