Ciudata retragere din fotbal a austriacului Hinteregger, la doar 29 de ani. În mai, triumfase în Europa League cu Eintracht

Fundaşul austriac şi-a motivat retragerea: „Victoriile nu au mai fost atât de frumoase, dar fiecare înfrângere a durut de două ori mai mult”.

611 afișări
Imaginea articolului Ciudata retragere din fotbal a austriacului Hinteregger, la doar 29 de ani. În mai, triumfase în Europa League cu Eintracht

Ciudata retragere din fotbal a austriacului Hinteregger. Are 29 de ani, iar în mai triumful în Europa League cu Eintracht

Fotbalul nu produce doar plăcere, ci şi depresie şi sentimente de zădărnicie. Este cazul unui fotbalist austriac de 29 de ani, fundaş stânga la echipa germană Eintracht Frankfurt. Numele lui este Martin Hinteregger.

Vestea retragerii sale din fotbal a apărut astăzi pe Twitter, fiind publicată de propriul club, cu care câştigase Europa League, la Sevilla, în urmă cu doar câteva săptămâni, după o finală cu formaţia lui Ianis Hagi, Glagow Rangers. Câştigarea competiţiei le asigurase celor de la Eintracht să joace în viitoare ediţie a Ligii Campionilor.

Şi tot pe site-ul clubului Eintracht, jucătorul austriac şi-a motivat alegerea: „Toamna trecută am avut primele gânduri la retragere. M-am trezit într-o fază dificilă din punct de vedere sportiv: performanţele mele erau fluctuante. Victoriile nu au mai fost atât de frumoase, dar fiecare înfrângere a durut de două ori mai mult”.

Cealaltă parte a lumii magice de aur a fotbalului, partea întunecată, a ieşit la iveală, iar Hinteregger a preferat să facă un pas înapoi decât să fie copleşit. Aşa cum s-a întâmplat, din păcate, cu portarul de la Hannover 96, Robert Enke, în vârstă de 32 de ani, care şi-a luat viaţa în ianuarie 2009 aruncându-se sub tren. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici