Cluburile cu jucători care se accidentează la meciurile naţionalelor primesc despăgubiri de la FIFA

FIFA a decis, vineri, la cel de-al 62-lea Congres, să ofere despăgubiri cluburilor în situaţia în care jucătorii acestora se vor accidenta la meciurile internaţionale ale reprezentativelor A, prevăzute în calendar.

121 afișări
Imaginea articolului Cluburile cu jucători care se accidentează la meciurile naţionalelor primesc despăgubiri de la FIFA

Cluburile cu jucători care se accidentează la meciurile naţionalelor primesc despăgubiri de la FIFA (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Acest "program de protecţie a jucătorilor" este valabil pentru toate meciurile internaţionale A din perioada septembrie 2012 - finalul lunii decembrie 2013, inclusiv turneul olimpic de la Londra, a precizat secretarul general al FIFA, Jerome Valcke.

Indemnizaţia va fi stabilită în funcţie de salariul jucătorului respectiv (limita maximă - 8,75 milioane de dolari, fără prime şi bonusuri). Bugetul total se ridică la 75 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici