Coman: Încă nu consider că mi-am făcut datoria faţă de FC Braşov

Portarul echipei FC Braşov, Dănuţ Coman, a declarat, luni, la reunirea formaţiei braşovene, că îşi doreşte să rămână în continuare la gruparea braşoveană, pentru că nu simte că şi-a făcut datoria pentru aceasta.

13 afișări
Imaginea articolului Coman: Încă nu consider că mi-am făcut datoria faţă de FC Braşov

Coman: Încă nu consider că mi-am făcut datoria faţă de FC Braşov (Imagine: Mediafax Foto)

"Revenim după o vacanţă scurtă, dar frumoasă, şi pot spune că mă gândesc doar la a face treabă bună cu FC Braşov. În ciuda tuturor speculaţiilor, am revenit la Braşov pentru că încă nu simt că mi-am făcut datoria faţă de această echipă. Vreau să ne pregătim bine şi să facem treabă bună. Eu sper din suflet să rămânem în aceeaşi formulă, să ne mai întărim puţin lotul şi împreună cu antrenorul care va veni, să ne fixăm nişte obiective pe care să ni le şi îndeplinim", a declarat Coman.

Dani Coman a mai adăugat că i s-a părut ciudată reunirea fără Răzvan Lucescu: "Recunosc, nu a fost uşor, ci ciudat fără Răzvan, omul care a creat această echipă, a format-o aşa frumos, iar acum ne reunim fără el. Este greu dar trebuie să mergem mai departe şi să ne facem cu toţii cât mai bine meseria".

FC Braşov s-a reunit luni, pentru primul antrenament după vacanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici