Comisiile au revenit la FRF

Preşedintele Mircea Sandu a declarat, marţi, că membrii Comitetului Executiv au decis ca toate comisiile pentru rezolvarea litigiilor din fotbalul românesc să revină la FRF.

1 afișare
Imaginea articolului Comisiile au revenit la FRF

Comisiile au revenit la FRF

"Comitetul Executiv a decis ca toate comisiile să revină la FRF, aşa cum prevăd documentele legale în vigoare. Am căzut de acord ca două comisii, cea de Disciplină şi cea pentru Statutul Jucătorului, să îşi desfăşoare activitatea la LPF, iar cea de Apel şi Curtea de Arbitraj a Fotbalului la Casa Fotbalului", a spus Sandu, în cadrul unei conferinţe de presă.

La şedinţa Comitetului Executiv de marţi nu a fost prezent preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici