Competiţie digitală: Prima etapă a Seriei online la gimnastică artistică masculină

  • 45 de sportivi din 14 ţări participă sâmbătă la o competiţie digitală inovatoare.
  • Este vorba despre prima etapă a Seriei online la gimnastică artistică masculină, anunţă Federaţia Română de Gimnastică.
366 afișări
Imaginea articolului Competiţie digitală: Prima etapă a Seriei online la gimnastică artistică masculină

Sursa foto: Facebook

Sportivii vor concura din sala de antrenament, fiecare gimnast având posibilitatea să aleagă la câte aparate se înscrie pentru a performa.

S-au înscris reprezentanţi ai federaţiilor din Albania, Armenia, Bulgaria, Croaţia, Elveţia, Georgia, Italia, Lituania, România, Serbia, Spania, Slovacia, Turcia, Ucraina.

România va fi reprezentată de Andrei Muntean, care va concura la paralele, şi de Nicholas Ţarcă, care va intra în competiţie la sol, cal şi bară.

Primii 3 clasaţi la fiecare aparat vor primi premii în bani.

„Pentru fiecare aparat este stabilită ora de începere, fiind alocate 20 de minute (sol-15.00, cal cu mânere 15.20, inele 15.40, sărituri 16.00, paralele-16.20, bară fixă 16.40), iar competiţia poate fi urmărită, începând cu ora 15.00, ora României pe platforma https://elevien.com/”, a transmis federaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici