Complexul Sportiv Naţional "Lia Manoliu" va fi modernizat

Complexul Sportiv Naţional "Lia Manoliu" va fi modernizat la standarde internaţionale şi va avea o capacitate de aproximativ 55.000 de locuri, investiţia ridicându-se la peste 143.000.000 de euro din fondurile bugetului de stat.

10 afișări
Imaginea articolului Complexul Sportiv Naţional "Lia Manoliu" va fi modernizat

Complexul Sportiv Naţional "Lia Manoliu" va fi modernizat

La solicitarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a semnat autorizaţia de desfiinţare a Complexului Sportiv Naţional "Lia Manoliu" pentru modernizarea la standarde internaţionale, potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 2.

Prin autorizaţia de desfiinţare, edilul sectorului 2 a solicitat ca terenul de fotbal să nu fie afectat de lucrările de demolare şi, pe cât posibil, acestea să se efectueze manual în vederea protejării gazonului.

Potrivit studiului de fezabilitate, elaborat de către Universitatea de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu", noul stadion se va construi în 20 de luni de la începerea lucrărilor şi va avea o capacitate de aproximativ 55.000 de locuri.

Complexul sportiv va fi compus din două subsoluri, din care unul pentru vestiare, iar celălalt pentru presă, la parter vor fi căile de acces pentru spectatori, etajul I rezervat lojei VIP, etajul II garduri pentru presă şi spaţii comerciale, etajul III ţarcuri-balcon pentru cabinele crainicilor de la radio şi televiziuni, regii tehnice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici