Conceicao: CFR Cluj a făcut suficient pentru o victorie cu Oţelul

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, după remiza cu Oţelul, scor 1-1, că gruparea clujeană a jucat suficient de bine pentru a obţine victoria, dar unele greşeli ale elevilor săi au dus la acest rezultat.

11 afișări
Imaginea articolului Conceicao: CFR Cluj a făcut suficient pentru o victorie cu Oţelul

Conceicao: CFR Cluj a făcut suficient pentru o victorie cu Oţelul (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că echipa a făcut suficient pentru o victorie astăzi, însă s-au comis unele greşeli, nu trebuia să încasăm acel gol. Am mai rămas şi fără un jucător. Eliminare lui Gabi Mureşean ne-a făcut meciul greu. În a doua repriză vroiam să întoarcem rezultatul, am avut şanse chiar să conducem cu scorul de 2-1. Vreau să-i felicit pe jucători pentru evoluţia de astăzi, au avut atitudine de campioni", a spus Conceicao.

Tehnicianul a explicat care a fost motivul pentru care atacantul Yssouf Kone a început acest meci din postura de rezervă: "Intenţionam să-l scutesc pe Kone de acest meci, dar am fost nevoit să-l folosesc. Cred că s-a lovit pe final tot la genunchiul drept".

Referitor la şansele echipei din Cluj-Napoca la titlu în acest sezon, Antonio Conceicao consideră că ele sunt destul de mici.

"Este tot mai dificil să luăm titlul, acesta este însă obiectivul nostru şi nu vom renunţa pâna la final. Meciul cu Dinamo poate să fie ultima şansă pentru noi, dar înainte avem un meci de Cupă României şi trebuie să ne recuperăm pentru acest meci. De când am venit la echipă am încercat să fac o atmosferă mai bună la echipă, să avem un joc de calitate, dar nu este uşor să schimbi atâtea lucruri pentru că avem meciuri din trei în trei zile", a completat antrenorul portughez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici