Conducerea ArcelorMittal Galaţi: Combinatul siderurgic nu mai poate finanţa singur clubul Oţelul

Managerul general al ArcelorMittal Galaţi, Thierry Le Gall, a anunţat, vineri, că aşteaptă şi alţi investitori la Oţelul Galaţi deoarece combinatul siderurgic nu poate finanţa clubul de fotbal pe termen lung.

552 afișări
Imaginea articolului Conducerea ArcelorMittal Galaţi: Combinatul siderurgic nu mai poate finanţa singur clubul Oţelul

Conducerea ArcelorMittal Galaţi: Combinatul siderurgic nu mai poate finanţa singur clubul Oţelul (Imagine: gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Este cert, echipa şi-a îmbunătăţit evident performanţa. În acelaşi timp, pentru mine este cât se poate de limpede că, pe termen lung, combinatul siderurgic nu poate suporta singur echipa de fotbal. Am spus că suntem deschişi să primim alături de noi alţi investitori. Responsabilitatea noastră este să asigurăm sustenabilitatea clubului de fotbal. Această sustenabilitate trebuie înţeleasă că noi singuri nu putem continua ca şi până acum. Asta pentru că problema mea numărul unu este să asigur slujbele în combinat astăzi", a declarat managerul general al ArcelorMittal Galaţi.

Thierry Le Gall a precizat însă că trebuie identificate soluţii optime, viabile pe termen lung şi că trebuie speculat acest moment, în care echipa are rezultate bune, pentru că altfel va fi mult mai dificil de cooptat susţinători ai clubului.

"Noi nu vrem să renunţăm de astăzi pe mâine. Vrem să găsim o soluţie pe termen lung, dacă este posibil şi alături de alţi investitori. Şi cel mai bine ar fi să facem lucrul acesta atâta vreme cât echipa de fotbal este în top şi are rezultate foarte bune, pentru că va fi mai greu să realizăm asta în situaţia în care clubul nu va mai avea aceleaşi rezultate", a completat Thierry Le Gall.

După 18 etape disputate din actuala ediţie de campionat, echipa Oţelul Galaţi ocupă prima poziţie a clasamentului Ligii I, cu cinci puncte în faţa ocupantei locului secund, FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici