Contra: Absenţele lui Chivu şi Goian pot fi suplinite în meciul cu Serbia

Fundaşul Cosmin Contra a declarat, vineri, că absenţele lui Cristian Chivu şi Dorin Goian pot fi suplinite de ceilalţi fundaşi din lot în partida echipei naţionale cu selecţionata Serbiei de la Constanţa.

15 afișări
Imaginea articolului Contra: Absenţele lui Chivu şi Goian pot fi suplinite în meciul cu Serbia

Contra: Absenţele lui Chivu şi Goian pot fi suplinite în meciul cu Serbia (Imagine: Mediafax Foto)

"În cazul unui egal, cred că Serbia ia un avans considerabil şi în situaţia asta o să depindem şi de alte rezultate. Mâine noi trebuie să câştigăm. Ne vor lipsi Chivu şi Goian, dar cei care sunt aici, chiar dacă nu au aceeaşi valoare, pot să suplinească absenţa lor. Sârbii nu sunt de speriat. Dar poporul sârb este unul dârz şi luptător şi trebuie să ne aşteptăm la lucruile astea mâine. Însă, eu consider că noi ne jucăm mai mult decât ei şi sper că se va vedea o dorinţă mai mare de a câştiga şi nu o precipitare. Mâine în primul rând jucăm pentru noi, dar şi pentru Piţi, pentru familiile noastre, pentru suporteri, pentru toată lumea", a spus Contra pentru postul Sport.ro.

Întrebat dacă se va retrage de la echipa naţională în cazul în care se ratează calificarea la CM 2010, Cosmin Contra a răspuns: "Nu, eu am spus că mă retrag pentru că trebuie să vină la echipa naţională cei tineri. Trebuie să aibă loc un schimb de generaţii. Mă retrag, normal că mă retrag de la echipa naţională. Am 13 ani la echipa naţională, am 34 de ani şi cei tineri trebuie să-şi facă loc la echipa naţională, să ducă mai departe războaiele din calificări".

Echipa naţională a României va întâlni, sâmbătă, de la ora 20.45, la Constanţa, reprezentativa Serbiei, într-un meci contând pentru grupa a 7-a de calificare la Cupa Mondială din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici