Contra s-a încăierat cu un coechipier la antrenamentul echipei Getafe

Fundaşul Cosmin Contra şi coechipierul său de la Getafe, Mario Cotelo, s-au încăierat la antrenamentul de vineri, fiind necesară intervenţia antrenorului Victor Munoz pentru a-i separa, informează presa spaniolă.

11 afișări
Imaginea articolului Contra s-a încăierat cu un coechipier la antrenamentul echipei Getafe

Contra s-a încăierat cu un coechipier la antrenamentul echipei Getafe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentul a început la un exerciţiu la care a participat tot lotul de la Getafe. După încălzire, antrenorul le-a cerut jucătorilor să ocupe o parte a terenului şi, împărţiţi în echipe, să dea mingea cu mâna de la unii la alţii.

Într-un moment al exerciţiului, Contra avea balonul şi Cotelo cerea mingea cu insistenţă. Românul s-a enervat, moment în care Cotelo i-a dat doi pumni în spate. În secunda următoare, Contra s-a întors şi a dat cu mingea în Cotelo.

Antrenorul Victor Munoz a intervenit pentru a-i separa pe jucători, care s-au luat de gât.

"A fost un episod şi mâine vom discuta despre el. oricum, ei au discutat între ei. A început ca un joc şi la final părea o mică încăierare, dar cred că astfel de lucruri se întâmplă şi sper să nu fie alte cazuri mai grave", a declarat Munoz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici