Contra: Sunt dezamăgit de felul în care m-a tratat antrenorul Michel

Fundaşul Cosmin Contra, care şi-a anunţat, marţi, despărţirea de gruparea Getafe CF şi revenirea în Liga I la formaţia FC Timişoara, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului AS, că pleacă de la formaţia iberică fiind dezamăgit de felul cum a fost tratat de tehnicianul Michel.

19 afișări
Imaginea articolului Contra: Sunt dezamăgit de felul în care m-a tratat antrenorul Michel

Contra: Sunt dezamăgit de felul în care m-a tratat antrenorul Michel (Imagine: Mediafax Foto)

"Decizia de a pleca de la Getafe a fost cea mai dură pe care a trebuit să o iau în cariera mea, dar nu puteam să stau un an fără să joc. Când a venit Michel la conducerea tehnică a echipei (n.r. - la 27 aprilie 2009) am evoluat cinci partide în sezonul precedent, apoi mi-am prelungit contractul şi nu mi-au dat şansa să joc aşa cum mi-au promis. Sunt dezamăgit de felul în care am fost tratat de antrenor, dar îl respect şi nu vreau să spun mai multe", a punctat Contra.

Cele mai frumoase şi cele mai puţin plăcute amintiri

"Cu siguranţă cel mai plăcut moment la această echipă a fost dubla cu Bayern Munchen (n.r. - din sferturile Cupei UEFA, ediţia 2007/2008) atunci când Getafe a devenit formaţia întregii Spanii şi a fost incredibil. În vreme ce cel mai rău moment a fost, din păcate, în acest sezon, dar rămân cu lucrurile bune. Sincer nu am crezut că voi trăi astfel de lucruri extraordinare alături de o formaţie modestă şi am fost foarte fericit. Participarea în Cupa UEFA şi cele două finale de Cupa Spaniei jucate (2007 şi 2008) au fost momente impresionante", a spus Contra.

Cosmin Contra a ţinut să-i mulţumească şi fostului internaţional român Gheorghe Craioveanu care l-a convins, în 2005, să se transfere la Getafe.

"Vreau să-i mulţumesc preşedintelui clubului pentru încrederea avută în mine şi familiei care mi-a fost alături tot timpul. În plus, îmi amintesc de Gică Craioveanu care m-a convins să vin aici şi mi-a făcut o mare favoare", a completat Contra.

Obiectivul este să câştig Liga I cu echipa vieţii mele

Jucătorul român în vârstă de 34 de ani a adăugat că obiectvul său pentru acest sezon este să câştige titlul Ligii I cu FC Timişoara, gruparea la care s-a lansat în fotbalul profesionist şi cu care a parafat un contract până în vară:

"Obiectivul este să câştig Liga I cu echipa vieţii mele. Vreau să continui să driblez, să centrez şi să marchez goluri. Să joci fotbal este cel mai frumos lucru care există şi mi-aş dori să pot continua încă un an, iar dacă rămâneam la Getafe nu mai aveam nicio şansă să joc. Voi încerca să arăt că pot juca în continuare la un nivel ridicat".

Cosmin Contra se afla la formaţia Getafe FC din august 2005, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Politehnica Timişoara, Dinamo Bucureşti, Deportivo Alaves, AC Milan, Atletico Madrid şi West Bromwich Albion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici