Contra: Suntem singura echipă care nu a primit penalti, azi meritam unul

Antrenorul echipei FC Timişoara, Cosmin Contra, a declarat, duminică, după remiza obţinută la Braşov, scor 0-0, că ar fi dorit să primească şi formaţia sa un penalti în acest campionat.

15 afișări
Imaginea articolului Contra: Suntem singura echipă care nu a primit penalti, azi meritam unul

Cosmin Contra: Suntem singura echipă care nu a primit penalti, azi meritam unul (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Suntem mulţumiţi că nu am primit gol. Am fost un pic deranjat, pentru că suntem singura echipă care nu a avut un penalti în acest campionat, iar astăzi puteam avea unul la Helder. Ştiam că Braşovul este în criză de puncte şi că va încerca să ne surprindă pe contraatac. În repriza secundă, Braşovul nu ne-a creat probleme, a fost o dominare sterilă din partea sa. Nu avem ca obiectiv titlul de campioană, ci doar ne dorim să câştigăm fiecare meci. Braşovul nu va fi un adversar facil în Cupa României, pentru că în Cupă e foarte greu să spui despre o echipă că este favorită certă", a spus Contra.

Echipa FC Timişoara a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, în deplasare, în compania formaţiei FC Braşov, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici