Copos este hotărât să renunţe la Rapid în această vară

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi seara, agenţiei MEDIAFAX, că este hotărât să renunţe la Rapid în această vară, adăugând că următorul patron va trebui să facă o restructurare în club.

12 afișări
Imaginea articolului Copos este hotărât să renunţe la Rapid în această vară

Copos este hotărât să renunţe la Rapid în această vară

"Lucrurile sunt foarte complicate. Îmi pare rău de băieţi, pentru că mulţi dintre ei s-au dăruit pentru Rapid şi meritau să joace în Europa League. Pentru mine s-a terminat cu Rapid. Am încercat să salvez pe ultima sută, dar am clacat. Cine va veni patron, preşedinte, va trebui să facă o restructurare şi să investească. Pentru că acum, la Rapid, în afară de Marinescu, toţi ceilalţi jucători au salarii de peste 200.000 de euro", a spus Copos.

Întrebat dacă este posibil ca fostul investitor Fathi Taher să preia clubul, George Copos a răspuns: "N-am mai discutat cu domnul Taher. Am înţeles că este plecat în America acum. Eu am obosit, nu mai pot. Sunt trist. Îmi doresc să ies din afacerea asta. Pentru mine totul s-a terminat cu acea bară din minutul 94".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici