Copos îl doreşte pe Tamaş la Rapid

Acţionarul FC Rapid, Geoge Copos, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că doreşte să îl transfere la echipa giuleşteană pe fundaşul echipei AJ Auxerre, Gabriel Tamaş, jucător care l-a impresionat prin evoluţiile de la Campionatul European.

11 afișări
Imaginea articolului Copos îl doreşte pe Tamaş la Rapid

Copos îl doreşte pe Tamaş la Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Sigur că ne-am dori şi noi să îl aducem înapoi pe Nico sau pe Tamaş. Tamaş mie chiar mi-a plăcut enorm de mult la europene. Vom vedea zilele următoare dacă îi vom face o ofertă. Mi-a plăcut foarte foarte mult. Dar depinde şi de el dacă vrea să se întoarcă în ţară. Acolo e în Franţa, aproape de Paris... E un parizian adevărat. Iar Peseiro îşi doreşte jucători valoroşi, nu contează naţionalitatea. El vrea jucători buni cu care să câştige", a spus Copos.

Oficialul rapidist a afirmat că Peseiro i-a mai solicitat trei jucători, dar a refuzat să îi nominalizeze.

"Peseiro îşi doreşte în locul lui Ranko (n.r. - Ranko Despotovici) un număr 9 veritabil, un jucător de peste 1,85 metri, un jucător foarte puternic. Nu pot să spun cine este, vom vedea, nu vreau să încurc tratativele. Dar până când pleacă echipa în Elveţia (n.r. - 1 iulie), Peseiro va avea echipa formată în proporţie de 90 la sută. Probabil că în Elveţia se vor face ajustări foarte mici. Mai trebuie să vină un mijlocaş dreapta, un atacant puternic şi un fundaş dreapta pentru a avea şi o dublură acolo. Pentru că aşa vom avea câte doi jucători pe fiecare post", a adăugat acţionarul giuleştean.

După ce Costin Lazăr şi Dănuţ Perjă au criticat politica clubului de a achiziţiona jucători străini, Copos a afirmat: "Dacă îmi spun mie un român pe care putem să-l cumpărăm mai ieftin din România, atunci le sunt recunoscător. Dar, din păcate, nu sunt. În afară de Goga şi Szekely, jucători foarte buni care au plecat deja, nu cred că mai sunt fotbalişti de valoare în Liga I care pot fi transferaţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici