Copos: Nu ştiu dacă pleacă Peseiro, dar Mircea Lucescu e singurul care poate scoate Rapidul din criză

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, duminică noaptea, agenţiei MEDIAFAX, că nu ştie dacă tehnicianul Jose Peseiro va pleca de la gruparea giuleşteană, dar a precizat că singurul care ar putea pune capăt crizei este Mircea Lucescu.

16 afișări
Imaginea articolului Copos: Nu ştiu dacă pleacă Peseiro, dar Mircea Lucescu e singurul care poate scoate Rapidul din criză

Copos: Nu ştiu dacă pleacă Peseiro, dar Mircea Lucescu e singurul care poate scoate Rapidul din criză (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu stiu dacă Jose Peseiro va pleca, nu este decizia mea acest lucru. Eu sunt acţionar minoritar, domnul Taher ştie cel mai bine şi sunt convins că va lua decizia cea mai bună. Dacă a spus că trebuie să aşteptăm până la meciul cu Wolfsburg, înseamnă că e singura decizie pe care o putea lua în momentul de faţă. Probabil că nu are o altă soluţie, dar repet, eu sunt acţionar minoritar, am ieşit definitiv din fotbal, respect întocmai contractul semnat cu domnul Taher în vară. Mircea Lucescu este singurul care ar putea scoate Rapidul din această criză", a spus Copos.

George Copos a precizat că Lucescu, în prezent antrenor la Şahtior Doneţk, este tehnicianul care poate readuce formaţia Rapid "acolo unde a fost şi altă dată".

"Chiar am discutat cu Mircea, dar este destul de greu să vină acum. Să nu uităm că Şahtior participă în grupele Ligii Campionilor şi nu se poat rupe în momentul de faţă. Dacă va veni sau nu în iarnă sau la vară Mircea Lucescu nu decid eu. Eu sunt minoritar la acest club", a explicat Copos.

Acţionarul rapidist a menţionat că nu poate spune dacă este nevoie de un şoc la Rapid.

"Nu ştiu dacă trebuie un şoc la echipă, cert este că trecem printr-o criză profundă din care trebuie să ieşim şi să câştigăm cât mai repede. Trebuie să recunosc că sunt foarte supărat, la fel sunt şi suporterii. Îi înţeleg perfect. Echipa nu joacă", a adăugat Copos.

George Copos a discutat, în incinta stadionului "Giuleşti-Valentin Stănescu", timp de aproximativ o oră, cu un grup format din aproximativ cincisprezece suporteri despre situaţia de la echipă, în urma înfrângerii suferite, duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Argeş, scor 1-3 (1-2).

Înainte de discuţia cu suporterii, Copos a avut o şedinţă cu acţionarul Fathi Taher şi cu antrenorul Jose Peseiro.

Taher a spus, după această şedinţă, că nu se pue problema demiterii tehnicianului portughez înaintea partidei cu VfL Wolfsburg, din manşa secundă a primului tur al Cupei UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici